Onze waarden
Onze waarden

Onze waarden

WIJ VINDEN DAT ALLE GEZELSCHAPSDIEREN ECHT VOER VERDIENEN.

Wat bedoelen we met ‘echt’? De 'echtheid' betreft drie kernwaarden: echte voeding - met echt vlees en echte voedingswaarde; echt plezier - fijn om te voeren en dieren een zo goed mogelijk leven te bieden; en echte goedheid - bereid met aandacht voor de planeet.

Bij Lily’s Kitchen maken we voor hond en kat diervoeding die van nature lekker en gezond is. Wij geloven namelijk dat gezelschapsdieren echt voer verdienen, vol voedzame ingrediënten. We weten allemaal dat uitgebalanceerd, voedzaam eten de sleutel is om zowel inwendig als uitwendig in topvorm te blijven.

De gezondheid en het geluk van gezelschapsdieren gaan ons aan het hart. Je zou zelfs kunnen zeggen dat het onze missie is om de voeding van gezelschapsdieren te veranderen: weg van vleesmeel en onherkenbare ingrediënten, naar een natuurlijke, goede voeding. Je zult het verschil zien ... – vanaf de eerste Lily’s Kitchen-maaltijd!

Marchez légèrement

We proberen voorzichtig om te gaan met ONZE PLANEET

Wij hebben een verantwoordelijkheid voor onze planeet en alles wat erop leeft. Dus wat wij ook doen – van het gebruik van ecologisch verantwoorde verpakkingen tot biologische ingrediënten – wij proberen steeds voorzichtig om te gaan met moeder aarde, waar onze gezelschapsdieren zoveel van houden. 

We zijn immers één FAMILIE

We zijn immers één FAMILIE

De hond Lily is aanleiding geweest voor het ontstaan van Lily’s Kitchen. En hoewel ze niet langer onder ons is, zal haar speciale relatie met Henrietta altijd het uitgangspunt voor ons handelen zijn. Gezelschapsdieren zijn gezinsleden en dat betekent dat ze betrokken worden bij de maaltijden van het gezin en de voeding krijgen die ze verdienen. 

Gezelschapsdieren horen bij het gezin. Dus worden ze ook betrokken bij alle maaltijden waar je samen geniet van gebeurtenissen en eten. 

honden

ONS VERHAAL

Lily's Kitchen is geïnspireerd op het leven van een heel speciale borderterriër, genaamd Lily. Haar nalatenschap vormt onze inspiratie om voor gezelschapsdieren overal, echt goed voer te maken.