Lily's Components

ECHT GOEDE VOEDING VOOR JE HUISDIEREN

Goedgekeurd door dierenartsen, geliefd door kat en hond.

GOED VOER VOOR GEZELSCHAPSDIEREN
GOED VOER VOOR GEZELSCHAPSDIEREN

Lilyland

HONDEN

LEES ONS VERHAAL

In de tijd dat Lily nog een pup was, had Henrietta, Lily's baasje, moeite om een diervoeder te vinden met eerlijke, natuurlijke ingrediënten. Vandaag stellen wij onze diervoeders nog steeds samen volgens de uitgangspunten van toen: echte voeding, met liefde bereid.

KATTEN

ONZE WAARDEN

Wat bedoelen we met ‘echt’? De ‘echtheid’ betreft drie kernwaarden: echte voeding – met echt vlees en echte voedingswaarde; echt plezier – fijn om te voeren en dieren een zo goed en gezond mogelijk leven te bieden; en echte goedheid – bereid met aandacht voor de planeet.

LEVENSFASEN
PUPPY & KITTEN

PUPPY & KITTEN

Of het nou om pluizebollen of schootwarmers, piepers of blaffers gaat: met Lily’s Kitchen zorg je dat jouw kitten of pup de beste start in zijn leven krijgt. Wij maken voedingskundig uitgebalanceerde diervoeders, boordevol gezonde, natuurlijke ingrediënten, die alle lieve viervoetertjes ondersteunen bij hun groei. Voedzaam en smakelijk – alles van trainingssnacks tot heerlijke dagelijkse maaltijden.

VOLWASSEN

VOLWASSEN

Opgelet huisdiereigenaren: maak kennis met onze voedzame, vers bereide en watertandend-lekkere diervoeders. Ons assortiment omvat diervoeders die speciaal zijn afgestemd op volwassen honden en katten, en die van nature zowel voedzaam als smakelijk zijn. Deze maaltijden en snacks zitten boordevol met alles wat nodig is om ze gezond en gelukkig te houden (en natuurlijk blij met jouw keuze!).

SENIOR

SENIOR

Huisdieren verdienen een goede voeding vol voedzame ingrediënten. Mee eens? NATUURLIJK. Juist bij oudere honden en katten is dit belangrijk. Daarom werken wij nauw samen met dierenartsen en voedingsexperts om diervoeders te maken die speciaal voor deze dieren zijn samengesteld, zodat zij een zo goed mogelijk leven kunnen leiden, gezond & gelukkig.